Presentació del 8è Congrés de Confraries de Setmana Santa de Catalunya

Les bases d’aquest congrés que els hi presentem comencen ara farà dos anys a Tortosa, quan se’ns va donar el relleu perquè fóssim nosaltres els encarregats d’organitzar-lo al cap de dos anys, al 2017 a la ciutat de Valls. Ha arribat el moment, i des de l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa de Valls els hem volgut preparar un programa que esperem que sigui del seu gust.

El 8è Congrés de Confraries de Setmana Santa de Catalunya s’ha programat pel cap de setmana del 17, 18 i 19 de febrer a la ciutat de Valls, i porta per títol, “Els reptes de les confraries del segle XXI”. Amb aquest títol, i al llarg de tot el cap de setmana, volem compartir amb tots vostès els objectius i els punts de mira en que s’han d’orientar les germandats i confraries de Setmana Santa al món actual, amb la societat que ens envolta.

Quan repassin el programa podran observar que la intenció del Congrés ha estat, en tot moment, que fossin unes jornades atractives pel que fa els temes de que es parlaran, com pels ponents convidats, com també i posant-ho en especial relleu, els torns de debat i col·loqui entre els congressistes i els ponents. En definitiva, hem volgut que fossin unes jornades fresques, atractives, dinàmiques i totalment obertes al debat.

Per tot això, i també per descobrir la ciutat de Valls i la nostra Setmana Santa, els esperem poder saludar el cap de setmana del 17, 18 i 19 de febrer, i poder compartir plegats opinions, experiències i vivències que de ben segur seran del tot agradables.