La Germandat de la Crucifixió celebra una missa d’acció de gràcies pel 70è aniversari del seu misteri

Divendres, 5 d’abril, a partir de les 7 de la tarda a l’església de la Mare de Déu del Carme de Valls, la Germandat de la Crucifixió va celebrar una missa d’acció de gràcies pel 70è aniversari del seu misteri.

Seguidament, hi va haver un acte de confraternitat amb les actuacions de SuiteCor i de la Colla Joves Xiquets de Valls.

SuiteCor acompanya la comitiva de germans a la processó del Sant Enterrament des del 2008. I la Colla Joves Xiquets de Valls són els encarregats de portar el misteri de la Crucifixió de Jesús des del 2003.

L’acte
La celebració d’aquesta missa va anar presidida pel senyor arquebisbe de Tarragona, monsenyor Jaume Pujol i Balcells, el qual va comptar amb la presència de diferents mossens de les parròquies de Valls.

Durant la missa es va agrair la presència de les diferents autoritats i es va recordar breument la història de la germandat i del misteri.

Aquest va ser un acte molt emotiu al qual van acudir una cinquantena de persones. Tot seguit, la coral SuiteCor va cantar quatre boniques peces per a tots els assistents.

Després es va voler fer un petit homenatge a SuiteCor i a la Colla Joves Xiquets de Valls amb l’entrega d’una fotografia. A continuació, la Colla Joves Xiquets de Valls va oferir un pilar just davant del misteri d’aquesta germandat.

I, finalment, per acabar de gaudir d’aquesta celebració, es va oferir un petit refrigeri per als assistents.