Albert Batet i Canadell
Alcalde de Valls

La magnífica i solemne celebració de Setmana Santa és el resultat de la participació i les il·lusions de centenars de vallencs, de totes les germandats i confraries, que en tots aquests anys han consolidat la processó de Divendres Sant, i que al seu voltant han sabut avançar ampliant la programació amb noves i més diverses activitats. L’esforç de molts és el que ha fet gran la Setmana Santa vallenca i, com passa en molts altres àmbits i esdeveniments de ciutat, és precisament la conjunció de les il·lusions de tanta gent diversa el que els dona encara més força.

Valls és una ciutat amb una forta personalitat, que estima les seves tradicions com a capital de cultura i patrimoni i que és capaç de projectar-se envers el futur precisament per aquesta pinya ciutadana. Com dic, la tasca incansable en aquest sentit de les germandats fan de la Setmana Santa una mostra de l’orgull de molts cap a la ciutat, i que el conjunt d’actes que s’organitzen superin el fet estrictament religiós i enforteixin la cohesió i el sentiment d’estima per Valls.

En aquest sentit, la celebració és tot un exemple d’aquesta implicació i d’aquesta unió en la constància, seriositat, esforç i generositat per treballar per Valls i, sens dubte, la tasca de totes les entitats i de les persones que ho feu possible representa una contribució importantíssima a favor de la identitat i la capitalitat de la ciutat.
Per això, des d’aquestes línies, vull expressar el meu agraïment en nom de tota la ciutat i, de la mateixa manera, animar-vos a seguir fent la feina com sempre l’heu fet: fent pinya per Valls, fidels a les nostres arrels, vetllant per mantenir els nostres orígens i treballant per enfortir les nostres tradicions.