Carles Grau
President de l’Agrupacio de Germandats i Confraries de Valls

Estem a punt de viure intensament la Setmana Santa de l’any 2019 a la ciutat de Valls. Us hem preparat un programa perquè pugueu gaudir plenament de la nostra Setmana Santa, un programa que aquest any compta amb diverses novetats, una de les quals, i entenc que és força rellevant, és la celebració del 70è aniversari de la Germandat de la Crucifixió. També tindrem la presentació del llibre de fotografies d’en Francesc Roca 5+5 Imatges. Anys 2003-2012, que servirà per veure la feina ben feta durant aquest període, i una de les coses que sens dubte ens farà molta il·lusió és la presentació i estrena de Suite Verista, de Carmina Solé i Soler, i que ha dedicat a la nostra agrupació.

Vull agrair, en nom meu com a president i de tots els que formem part de l’Agrupació de Confraries i Germandats de la ciutat de Valls, tant al Francesc com a la Carmina la seva col·laboració i la seva iniciativa, que fa que tinguem un programa de Setmana Santa molt més reeixit.

Com a president us vull convidar a gaudir de tots aquests actes que us hem preparat, des de la Trobada de Bandes, que és el primer que es portarà a terme, fins a la processó del Sant Enterrament, que hi posarà el punt final.

Vull fer una crida a la participació a tots aquells homes i dones, nens i nenes, que heu sortit o que penseu sortir amb la nostra processó, i que ho feu amb il·lusió, perquè us necessitem a tots, necessitem la implicació de tots aquells que creuen que val la pena que Valls tingui una Setmana Santa com la que té. I també vull animar a totes aquelles persones que venen a veure la nostra processó que no deixin de fer-ho, que necessitem el seu suport, necessitem sentir el seu alè per poder, cada vegada més, intentar organitzar un programa d’actes molt més atractiu, que és, en definitiva, el que es mereix la nostra ciutat.

Us convido, doncs, a participar-hi plenament, ja sigui com a espectadors o com a membres d’alguna agrupació. Us desitjo una molt bona Pasqua.