Dues mil persones participen en la quarta Trobada de Bandes organitzada pel Lepant

El cap de setmana passat a Valls va començar la celebració dels primers actes de la Setmana Santa. Així, la Germandat del Sant Crist de Lepant i la Mare de Déu del Roser va celebrar el proppassat diumenge, dia 17 de març, al migdia a la plaça del Pati la Trobada de Bandes Ciutat de Valls 2019.

Les bandes participants van sortir de la plaça del Carme en dos itineraris diferents que es van adreçar fins a la plaça del Pati.

Les bandes participants van ser: Banda de Tambores de la Cofradia del Cristo de la Esperanza de Huesca; Banda de Tambores Villa de Azanuy (Osca); Banda de Tambors i Cornetes de la Confraria de l’Oració a l’Hort de Montblanc; Banda de Tambores y Cornetas del Cristo de Bonavista; Banda de Tambors i Cornetes Sant Pere Apòstol de Reus; Banda Escola de Timbals del Gremi de Marejants de Tarragona, i Banda de Tambors de la Germandat del Sant Crist de Lepant i la Mare de Déu del Roser de Valls.

A la plaça del Pati es va congregar unes dues mil persones, més participants que l’any passat, segons dades de l’organització.

La presentació de l’acte va anar a càrrec de Màxima Serrano, que va explicar una mica d’història de cadascuna de les bandes participants i a l’escenari es va congregar les diferents autoritats. Després de les exhibicions de cadascuna de les bandes participants, els seus membres va tornar a la plaça del Carme. Unes 150 persones van celebrar el dinar de germanor al claustre de l’Escola Enxaneta.