Més d’un miler de persones van participar a la segona Trobada Lepantera, celebrada a Valls

La Germandat del Sant Crit del Lepant i Mare de Déu del Roser de Valls va celebrar el passat diumenge 2 d’abril la segona Trobada Lepantera de Bandes amb la participació de més d’un miler de persones, entre públic assistent i membres participants de les diferents bandes, en un acte celebrat a la plaça del Pati.

Les bandes participants van ser un total de nou: la Banda Hermandad del Cristo de la Agonía y Nuestra Señora de los Dolores de Sant Boi de Llobregat; Banda de Tambores y Cornetas Cristo de Bonavista; Agrupació Musical i Majorets Santa Anna del Vendrell; Timbalers del Sant Sopar del Gremi de Marejants de Tarragona; Timbalers de la Presa de Jesús de Tarragona; Banda de Tambors Joventut de Sant Feliu de Llobregat; Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de N. S. de Jesús Tarragona; Banda de Tambors de Sant Pere Apòstols de Reus, i Banda de Tambors de la Germandat del Sant Crist de Lepant i la Mare de Déu del Roser. Totes van participar a partir de les dotze del migdia al Pati fins a les dues del migdia. L’acte va ser presentat per Jaume Tous. L’acte fou presidit per l’alcalde de Valls, Albert Batet, acompanyat per Joan Antoni Linares, president per la Germandat del Sant Crist de Lepant; Jordi Peris, president de l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa a Valls; Marc Ayala, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Valls, i un representant de les bandes participants.

El vicepresident primer i cap del Cos de Portants, Salvador Costa, va qualificar la Trobada Lepantera de bandes de “espectacular” i ja ha anunciat de cara a la trobada de l’any vinent que desprès de la Setmana Santa d’enguany, l’acte s’obrirà a bandes d’altres zones d’Espanya com de València, Castelló, Aragó i La Rioja.