Carles Grau
President de l’Agrupacio de Germandats i Confraries de Valls

Un any més, ens trobem a les portes de Setmana Santa, i com a president de l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa a Valls, em plau convidar-vos als actes que la nostra agrupació durà a terme gairebé al llarg d’un mes.

Parlar de la Setmana Santa a Valls és parlar de quelcom especial. És parlar de la recuperació de la nostra processó. És parlar de la il·lusió de tot un seguit d’homes i dones que van fer mans i mànigues per poder recuperar-la. Cada any, i com no podia ser d’una altra manera, hem anat creixent i ho hem fet gràcies a l’esforç de tots els que configureu les germandats i confraries.

Avui, en aquest opuscle, us presentem un seguit d’actes que estic ben segur que seran del vostre interès. Us convido, doncs, a participar activament en tots ells per viure intensament la nostra Setmana Santa.

Durant molts anys, la nostra ciutat va fer una travessa pel desert. Teníem una ciutat amb poc moviment i amb poques activitats. Avui, podem dir que hem col·laborat en la creació d’una ciutat molt més viva i dinàmica. Avui, podem dir que la nostra processó està ja consolidada. Hem intentat millorar els actes que realitzem i gràcies a tots plegats ho hem aconseguit.

És per a mi una satisfacció poder-me dirigir a tots vosaltres per primer any com a president de l’Agrupació. Per aquest motiu, em faria molta il·lusió que participéssiu activament en aquesta Setmana Santa, i principalment en la processó del Divendres Sant.

Us desitjo que gaudiu d’una bona Pasqua.