El Pati acull la 3a Trobada Lepantera

Prop d’un miler de persones es van concentrar al Pati dissabte, 17 de març, per celebrar la tercera Trobada de Bandes Lepanteres. A causa de la pluja la trobada va començar a tres quarts de set.

Durant l’acte van sortir les set bandes, que van realitzar dos recorreguts. El primer recorregut va passar per la costa del Puntarró cap al carrer Carnisseria i de la Cort. El segon recorregut va anar pel carrer dels Metges, carrer Santa Úrsula, carrer Sant Sebastià, Sant Antoni i fins a entrar al Pati.

Des de l’organització es van habilitar unes dues-centes cadires gratuïtes.

Les bandes enguany provenien de Calataiud, del Vendrell, Tarragona, Valls, Bonavista i Sant Boi del Llobregat.

Des de la Germandat la valoració és molt positiva pel que fa la participació i com es van desenvolupar els actes programats.

De cara a l’any vinent, la trobada tindrà lloc un any més a la capital de l’Alt Camp. Possiblement s’avançarà a les cinc de la tarda i s’ampliarà el nombre de cadires per evitar que hi hagi gent de peu, i es planteja fer una trobada d’àmbit nacional.

L’objectiu és posar Valls en el mapa de bandes de tambors de Setmana Santa. Ja fa tres anys que la capital de l’Alt Camp està dins d’aquest context, però cada vegada es vol fer aquesta cita una mica més gran.

Cal destacar que enguany s’ha comptat amb un pla d’emergències redactat per l’equip intern de la Germandat, encapçalat per Francesc Xavier Mañé.

Agraïments
Des de la Germandat es vol agrair especialment al cos de la Policia Local de Valls la magnífica tasca. A més a més, enguany s’han ampliat els efectius. També el suport de l’alcalde, Albert Batet, i regidors del consistori, i l’assistència de Carles Grau com a president de l’Agrupació de Setmana Santa, i per últim també donar agraïments a l’equip d’organització encaminat per Raúl Gómez i Jordi Roca.